SemanisKurma.my

#16 Cara Puaskan Pasangan Anda 1. Tidak semua wanita boleh pancutkan air puas nikmat dirinya. Setiap wanita adalah unik.
 2. Isteri perlu dipanaskan, diberahikan dan dibelai secukupnya. Foreplay awal penting.
 3. Waktu yang terbaik adalah sewaktu isteri sedang subur. Waktu ini isteri paling berahi seks.
 4. Kebersihan penting. Kuku kena pendek dan dikikis agar tidak tajam.
 5. G-spot wanita adalah tempat untuk rangsangan bagi membuat isteri pancutkan air nikmatnya.
 6. Sila jelaskan kepada isteri. Apabila hendak sampai kemuncak untuk pancutkan isteri ia dirasakan seperti hendak terkencing.
 7. Isteri perlu minum air yang cukup sepanjang hari dan telah membuang air kecil dan besar sebelum hubungan seks.
 8. Pastikan Isteri membaca artikel ini dan blog taman wangi untuk isteri memahami dan bersedia.
 9. Isteri akan jadi terlalu penat dan mahu cepat tidur. Suami mungkin dapat pancutkan dalam faraj atau lepaskan atas perut. Yang pastinya pancutkan isteri adalah dengan suami memahami.
Peralatan yang suami perlu sediakan :

 • Kondom. Cari yang paling nipis seperti Durex Ultra Thin Condom atau Durex Fetherlite Condom.
 • Sediakan gel berasaskan air seperti KY Jelly dan Durex Play.
 • Tuala besar bersih dan tuala-tula kecil.
 • Sediakan segelas air masak untuk tujuan diminum selepas isteri klimaks.


Cara-cara untuk pancutkan isteri :

Pertama: Baringkan isteri dalam keadaan selesa. 
Selepas isteri mencapai berahinya dan faraj sudah dibasahi dengan mazi isteri maka isteri perlu berbaring dengan kepala danbadan disandarkan di kepala katil atau dinding. Lapikkan bawah punggung sehingga peha dengan tuala besar. Pancutan isteri jika banyak boleh membasahkan katil.

Selesakan posisi ini dengan meletakkan bantal dibelakang badan dan kepala. Pastikan isteri benar-benar selesa dan tidak sakit belakang. Tujuan ditinggikan kepala isteri untuk membolehkan isteri melihat apa yang suami sedang lakukan. Ia akan meningkatkan lagi gairah isteri dan membuat isteri ingat sampai bila-bila.

Ke-2: Isteri kangkangkan kakinya. 
Isteri perlu kangkang kakinya seluas yang boleh dan selesa dengan lutut diangkatkan. Posisi ini akan memastikan faraj menyempit dan membuat kemutan faraj lagi nikmat untuk isteri.

Ke-3: Pasangkan jari tengah dengan kondom. 
Jari tengah akan dimasukkan dalam faraj isteri untuk mencari G-spot. Tujuannya adalah untuk mengelakkan jari kuku suami menimbulkan rasa tidak selesa dalam faraj. Disamping itu ia untuk melicinkan kemasukkan jari dalam faraj isteri.

Ke-4: Sapu kondom Dengan Gel
Sapukan gel berasaskan air seperti MiniLove Gel dan Durex Play pada sekeliling kondom yang telah dipakaikan di jari. Gel perlu juga disapu disekeliling bibir faraj. Ini untuk mengelakkan bibir faraj melecet. Jari tengah dimasukkan dengan cara jari ditekan dalam faraj dan telapak tangan ke atas.

Tekan ke dalam secara perlahan-lahan kira-kira dua inci, kawasan yang mungkin G-spot wanita berada. Bahagian G-Spot ini juga dikatakan dibelakang kelentit tapi selaras dengan kawasan dalam faraj. Kawasan G-spot ini kecil sahaja, maka cari dengan lembut.

Ke-5: Cari Kawasan Kasar Sekitar Faraj
Apabila jari tengah sudah didalam, gerakkan jari sekitar kawasan faraj itu untuk mencari kawasan yang agak kasar berbanding dengan dinding faraj yang lain. Pengalaman saya ia dirasakan seperti span, lembut kasar.

Ke-6: Jangan Memaksa
 Apabila kawasan G-spot isteri anda telah diketahui. Gunakan hujung jari, tekan perlahan-lahan dan mainkan dengan jari sekitar kawasan itu. Sama ada dengan menggosok, menekan lepas, gerakkan dengan laju. Pastikan isteri anda menikmatinya. Tanya isteri anda nikmat yang dirasa. Lakukan dengan keadaan isteri selesa. Jangan paksa dan jangan membuat isteri sakit.

Ke-7: Guna Lidah
Sambil menggerakan jari, biji kelentit bolehlah dijilatkan dengan lidah dan disedut dengan bibir. Rasa nikmat dan berahi yang tinggi lagi meningkatkan keluarnya air nikmat wanita.

Ke- 8: Mainkan Gerakkan Jari 
Perhatikan gairah isteri. Pastikan ia semakin meningkat. Air nikmat faraj akan keluar dengan lebih banyak, maka tingkat kekuatan tekanan jari kepada kawasan G-spot dan tukarkan bagaimana jari dimainkan dalam faraj. Lajukan lagi keluar masuk jari dalam faraj dan tumpuan sentuhan kepada kawasan G-spot. Lakukan gerak keluar masuk jari seumpama batang zakar keluar masuk dalam faraj.

Ke-9: Pastikan Isteri Selesa
Semakin kuat tindak balas isteri menikmati nikmat seks, semakin kuat dan laju jari anda merangsangkan ruang dalam faraj. Pastikan ia tidak menyakitkan dan selesa buat isteri. Jangan berhenti walaupun diminta melainkan ianya sakit. Jika sakit hentikan gerakkan dan tukarkan gerakkan yang selesa buat isteri. Faraj isteri perlu sentiasa basah. Jika perlu sapukan lagi dengan gel.

Ke-10: Suruh Isteri Jeritkan Rasa nikmatnya
Galakkan isteri anda menjerit nyatakan apa yang dia sedang rasa. Lagi kuat dia menjerit sedap dan nikmat. Lagi nikmat jika anda menggalak isteri membelai buah dadanya sendiri.

Ke-11: Yakinkan Isteri / Pasangan Anda
Tanda-tanda isteri hendak mencapai klimaks, orgasm dan pancutan adalah apabila isteri rasa seperti hendak terkencing. Minta isteri jangan tahan rasanya itu. Bukan air kecing yang akan keluar. Air nikmat yang akan keluar. Suami jangan berhenti merangsang isteri. Teruskan lagi gerakkan jari dalam faraj dan tambahkan lagi rangsangan. Yakinkan isteri rasa hendak kencing adalah untuk mencapai klimak dan orgasm. Minta isteri jangan menahan atau bersedia menikmati perkara selanjutnya

Ke-12:  Pastikan kaki isteri sentiasa terkangkang.

Ke-13: Jangan berhenti Merangsang
Apabila isteri klimak. Mencapai puncaknya. Badannya agak mengigil dan mungkin meronta-ronta. Isteri akan menjerit, pinggul terangkat dan badan melentik. Kemutan akan dirasa di jari dalam faraj. Teruskan lagi rangsangan jari dalam faraj. Buat tumpuan kepada G-Spot dengan cara menekan dan mengosok. Jangan berhenti merangsang. Tekan lagi kawasan G-Spot.

Ke-14: Pastikan Isteri Merasa Nikmat
Puncak nikmat isteri adalah keluar pancutan cecair jernih. Ia mungkin banyak dan mungkin sedikit. Yang pastinya ia nikmat yang tidak terhingga. Jangan berhenti lagi sehingga timbul rasa geli kepada isteri. Selalunya, isteri akan klimak lagi maka galakkan klimaknya dengan rangsangan jari semakin laju dan semakin kuat.

Ke-15: Hilangkan Perasaan Malu
Isteri akan rasa malu kerana mungkin isteri ingat dia terkencing. Rasa penat membuat isteri mahu tidur. Yang penting adalah maklum balas isteri. Ada yang sukakannya ada yang lebih menyukai zakar dalam faraj.

Ke-16: Ucapan Pujian Dan Terima kasih
Yang penting ucapkan terima kasih, puji isteri dan ceritakan keadaan isteri sewaktu menikmati jari dalam faraj.

Title : #16 Cara Puaskan Pasangan Anda
Description : Tidak semua wanita boleh pancutkan air puas nikmat dirinya. Setiap wanita adalah unik. Isteri perlu dipanaskan, diberahikan dan dib...

0 Response to "#16 Cara Puaskan Pasangan Anda"

Catat Ulasan

MY SPONSER NUFFNANG

SPEKMURAH