SemanisKurma.my

FB Fazura Digodam, Kongsi Gambar Panas


Bila sebut sahaja pasal isu  ‘hacking‘ ni, terlintas pula difikiran tentang 51 laman web rasmi kerajaan yang telah digodam pada tahun 2011 yang lalu.

Cuma apa yang kami pelik, bukan sahaja laman web rasmi sahaja yang nak digodam, malah sejak akhir-akhir ni laman sosial selebriti turut menjadi mangsa.

Terkini, akaun Facebook pelakon jelita, Fazura menjadi mangsa ‘hackers’. Namun, apa yang memalukan, akaun Facebook yang telah digodam itu dilihat berkongsi cerita-cerita lucah yang sekaligus memburukkan nama Fazura.Apabila kami lihat akaun tersebut, sememangnya dah jelas bahawa ia tidak dikendalikan lagi oleh Fazura.

Perkara itu akhirnya disahkan sendiri oleh Fazura menerusi laman Instagramnya semalam yang menyatakan bahawa ia telah digodam oleh individu yang tidak bertanggungjawab.

Jadi, apa kata kita sama-sama report page Nur Fazura supaya tiada lagi peminat yang akan salah faham dengan post-post yang dikongsi. ~ Sumber
Title : FB Fazura Digodam, Kongsi Gambar Panas
Description : Bila sebut sahaja pasal isu  ‘hacking‘ ni, terlintas pula difikiran tentang 51 laman web rasmi kerajaan yang telah digodam pada tahun 201...

0 Response to "FB Fazura Digodam, Kongsi Gambar Panas"

Catat Ulasan

MY SPONSER NUFFNANG

SPEKMURAH