SemanisKurma.my

Penyebar Gambar Panas Dyana Sofea Telah Di kenalpasti


Dalam perkembangan terbaru, maklumat mendedahkan bahawa orang yang memuatnaikkan gambar-gambar tersebut adalah isteri Zairil Christopher Lim sendiri, Dahlia.

Kononnya Dahlia dikatakan telah lama mengesyaki Zairil Christopher Lim curang dan main kayu tiga dengan Dyana Sofya.


Gangguan daripada Dahlia, menyebabkan Lim Guan Eng meminta jasa baik bapanya, Lim Kit Siang untuk menjauhkan Dyana Sofya daripada Zairil Christopher Lim.

Gambar-gambar tersebut kononnya juga dirakamkan dalam satu majlis di sebuah hotel di Pulau Pinang dan kedua-duanya dalam keadaan seolah-olah MABUK ARAK.

Menurut sumber gambar-gambar tersebut dikatakan dirakamkan oleh kawan-kawan mereka, tetapi kemudiannya diserahkan kepada Dahlia.

Kononnya Dahlia yang sakit hati, kemudiannya memuatnaikkan gambar-gambar tersebut dengan membuat ‘TAG’ kepada Dyana Sofya dan Dyana Sofea.

Zairil Christopher Lim yang kemudiannya mendapat tahu gambar-gambarnya bersama Dyana Sofya telah dimuatnaik ke akaun peribadinya lima minit kemudian, telah bertindak memadamkan gambar-gambar tersebut dengan harapan tiada sesiapa yang dapat melihat dan mengesannya.

Tetapi telah terlambat apabila ramai ‘kawan-kawannya’ yang telah melihat gambar-gambar tersebut.

Setelah kecoh, Lim Guan Eng segera bertindak ‘untuk membetulkan keadaan’. Dahlia dilaporkan telah dipujuk untuk bercuti ke luar negara bagi menenangkan perasaan sekaligus meredakan ketegangan selain mengelak daripada dikesan dan dihubungi oleh penggiat media sekaligus mendedahkan lebih banyak kisah di sebalik gambar-gambar tersebut.

Sekiranya kisah ini benar maka tidak hairanlah mengapa ikrar Zairil Christopher Lim bahawa dia akan mengambil tindakan undang-undang terhadap orang yang menyebarkan gambar-gambar intimnya bersama-sama Dyana Sofya, hanya tinggal ikrar dan gertakan. Sedangkan pada masa yang sama, tiada keberanian yang ditunjukkan untuk mengotakan ikrar dan gertakannya itu.  ~ Sumber
Title : Penyebar Gambar Panas Dyana Sofea Telah Di kenalpasti
Description : Dalam perkembangan terbaru, maklumat mendedahkan bahawa orang yang memuatnaikkan gambar-gambar tersebut adalah isteri Zairil Christopher ...

0 Response to "Penyebar Gambar Panas Dyana Sofea Telah Di kenalpasti "

Catat Ulasan

MY SPONSER NUFFNANG

SPEKMURAH