SemanisKurma.my

Sulit Wanita Cantik Malaysia Menyerupai Lelaki


Shah Alam : Seorang lelaki menanggung kerugian kira-kira RM30,000 selepas mendapati kekasih yang ditanggung perbelanjaan selama hampir setahun itu merupakan lelaki yang menyerupai wanita.

Impiannya untuk bahagia dengan ‘wanita’ itu musnah selepas beliau secara tidak sengaja mengetahui jantina sebenar kekasihnya ketika berkunjung ke sebuah pusat hiburan, tiga hari lalu.

Menurut sumber, kakitangan syarikat swasta berusia 26 tahun itu langsung tidak menyangka kekasihnya berusia 20-an sebenarnya seorang lelaki sehingga secara tidak sengaja tersentuh bahagian sulit pasangannya itu ketika berkunjung ke pusat hiburan itu.
Katanya, terkejut dengan perkara itu lelaki terbabit cuba mendapatkan penjelasan dan kepastian mengenai identiti pasangannya itu sebelum dia mengakui seorang mak nyah.

“Pengakuan itu amat mengejutkan lelaki itu kerana sebelum ini dia langsung tidak mengesyaki identiti sebenar pasangannya berikutan berperwatakan lemah lembut serta kecantikan dimilikinya membuatkan dia yakin kekasihnya itu wanita.

“Lelaki itu mendakwa membelanjakan banyak wang termasuk menggunakan simpanan sepanjang perkenalan mereka semata-mata untuk membuktikan kasih sayangnya terhadap kekasihnya itu,” katanya.

Susulan itu, lelaki itu yang merasai dirinya tertipu membuat laporan di Balai Polis Pusat Miri, kelmarin, selepas gagal menghubungi bekas kekasihnya itu sebaik tembelangnya terbongkar.Sementara itu, jurucakap polis berkata, pihaknya menerima laporan kes itu, lapor Antarapos. Credit Kualalumpurpost
Title : Sulit Wanita Cantik Malaysia Menyerupai Lelaki
Description : Shah Alam : Seorang lelaki menanggung kerugian kira-kira RM30,000 selepas mendapati kekasih yang ditanggung perbelanjaan selama hampir se...

0 Response to "Sulit Wanita Cantik Malaysia Menyerupai Lelaki "

Catat Ulasan

MY SPONSER NUFFNANG

SPEKMURAH