SemanisKurma.my

Telur Jadi Kuat Seperti Batu Selepas Di Cat


Sungguh hebat dan menarik apabila sebiji telur yang di spray dengan cat ini membuatkn telur tersebut keras seperti batu dan tidak pecah walaupun di jatuhkan dari tempat yang tinggi. Hebatkan,ini bukan rekaan tapi ini adalah satu teknologi yang telah diperkenalkan dan sudah di gunakan tanpa kita mengetahui.

Cat yang bernama Line-X ini telah di uji dengan semua benda-benda lembut seperti buah tembikai,piring seramik,bata pasir dan di jatuhkan dari tempat yang tinggi.Di bawah adalah gambar di mana seorang ahli gusti sumo berdiri di atas gelas plastik pakai buang yang telah di spray cat line-x.


Selepas memijak gelas tersebut beliau berjaya berdiri di atasnya tanpa merosakkan lansung struktur gelas plastik itu.

Cat ini telah barjaya menarik perhatian ramai syarikat besar untuk menggunakannya seperti syarikat kereta,pihak tentera laut Amarika Syarikat untuk di cat pada kapal selam.Kehabatan cat ini telah menarik perhatian majalah-majalah berkaitan dengan permotoran seperti Motor Trend, Truckin, Sport Truck, Street Trucks, Petersons 4-Wheel dan Offroad.

Produk hebat ini jugak boleh di gunakan sebagai cat rumah untuk rumah lebih kukuh apadila di landa bencana alam seperti gempa bumi atau pun sebagai bilik kebal yang tidak musnah apabila terkena letupan bom.Salah satu bagunan yang telah menggunakan cat ini ialah bagunan kementerian pertahanan Amarika Syarikat,Pentagon.

Memang hebat dan menarik.Jadi kepada pembaca Siakapkeli kalau nak telefon anda selamat dan tidak pecah skrin apabila jatuh spray la cat ini okay.huhuhu

Title : Telur Jadi Kuat Seperti Batu Selepas Di Cat
Description : Sungguh hebat dan menarik apabila sebiji telur yang di spray dengan cat ini membuatkn telur tersebut keras seperti batu dan tidak pecah w...

0 Response to "Telur Jadi Kuat Seperti Batu Selepas Di Cat"

Catat Ulasan

MY SPONSER NUFFNANG

SPEKMURAH