SemanisKurma.my

#4 Gambar Lelaki China Berjaya Menagkap NAGA?!


Naga adalah haiwan mitos yang sering dikaitkan dengan Kaum Cina. Malah di dalam kalender lunar cina juga terdapat tahun naga.

Namun kewujudan haiwan mitos itu semakin dikesan apabila baru-baru terdapat foto yang menunjukkan seorang lelaki cina sedang memegang dan membelah perut seekor naga tanpa dia sedari. Apa yang difahamkan gambar tersebut diambil secara rahsia dengan lokasi sebenar tidak dimaklumkan.

Naga merupakan makhluk mitos atau khayalan sahaja, yang bererti tidak mungkin ada di dunia nyata, tetapi di China ada seorang pemuda yang sedang membelah perut seekor Naga. Mungkin untuk dijadikan ubat kuat.

Tidak banyak maklumat yang didapati disebalik gambar ini, juga tiada sebarang maklumat tentang pemuda ini dan dimana dia menangkap Naga ini. Segalanya di rahsiakan.

Mungkin binatang berbentuk Naga ini wujud di negara China. Cuma tidak di dedahkan oleh media sahaja atas sebab-sebab tertentu. Terpulang kepada anda untuk mempercayainya atau pun tidak.Title : #4 Gambar Lelaki China Berjaya Menagkap NAGA?!
Description : Naga adalah haiwan mitos yang sering dikaitkan dengan Kaum Cina. Malah di dalam kalender lunar cina juga terdapat tahun naga. Namun ke...

0 Response to "#4 Gambar Lelaki China Berjaya Menagkap NAGA?!"

Catat Ulasan

MY SPONSER NUFFNANG

SPEKMURAH