SemanisKurma.my

#8 Gambar Pramugari Berpakaian Mangairahkan Dipecat


Zuhal Sengul, 31, menimbulkan kemarahan Turkish airlines apabila mengambil bahagian dalam sesi penggambaran dengan pemakaian yang sangat seksi termasuk konsert gaya ala gotik dalam sebuah majalah Itali.
Malah, video muzik terbabit menampilkan Zuhal yang bertatu dan hanya memakai bikini menyebabkan syarikat penerbangan itu yang kini bergerak ke arah imej lebih konservatif- mengambil tindakan memecat model sambilan terbabit.

Perkara itu disahkan kenyataan Turkish Airlines, "Pekerja di dalam sektor perkhidmatan dinasihatkan memakai mekap sederhana yang kemas dan berwarna pastel," kata kenyataan itu.

Tindakan terhadap Zuhal - yang juga aktif mempromosikan pemakanan vegetarian selain memiliki tali pinggang kitam karate - menampakkan pengaruh nilai Islam yang kini semakin popular di Turki, Presiden kesatuan pekerja syarikat penerbangan itu turut mengakui Turki semakin konservatif dan mengamalkan adab Islam - Agensi

Title : #8 Gambar Pramugari Berpakaian Mangairahkan Dipecat
Description : Zuhal Sengul, 31, menimbulkan kemarahan Turkish airlines apabila mengambil bahagian dalam sesi penggambaran dengan pemakaian yang sangat...

0 Response to "#8 Gambar Pramugari Berpakaian Mangairahkan Dipecat"

Catat Ulasan

MY SPONSER NUFFNANG

SPEKMURAH