SemanisKurma.my

Wanita Ini Berusia 60 Tahun Tetapi Kelihatan Terlalu Muda


Wanita Usia 60 Tahun Tetap Cantik Dan Nikah Dengan Lelaki 28 Tahun. Artis China, Liu Xiao Qing tetap cantik di usianya yang ke-60 tahun. Bahkan dikabarkan telah bernikah lagi dengan lelaki berumur 28 tahun.
  1. 20 Malaysians. 1 Christmas Hunt. RM8,000. Go!
  2. 5 Reasons Why The New Maxis Network Is Better Than Ever
  3. 6 Times We Used Social Media For The Greater Good Of Malaysia
  4. This goes out to all Malaysians who cannot live without WiFi!
Hebatnya lelaki ini bukan lelaki sembarangan, Tampan lagi kaya raya.

Lelaki muda bernama Yi Gang, adalah seorang pemain badminton, berumur 28 tahun berasal dari keluarga kaya raya. Kenapa Yi Gang Menikahi Liu Xiaoging.???

Ini kerana si wanita yang berumur 60 tahun masih terlihat seperti umur 30 tahun.


Meskipun sudah melampaui usia separu abad, namun penampilan Liu Xiao Qing tetap terjaga, dia tetap kelihatan menarik, cantik dan seksi, jadi apa yang membuat Liu Xiao Qing yang mestinya sudah nenek-nenek ini terlihat tetap cantik dan awet muda?

Kahbarnya Liu sudah melakukan beberapa kali pembedahan plastik untuk menjaga penampilannya. Bukan hanya itu, berkat kecantikannya, Liu Xiao Qing sudah beberapa kali mendapat gelar Miss Tercantik” untuk wanita berusia 40 tahun ke atas.

Bahkan baru-baru ini ia berlakon di sebuah filem dimana ia berpaeranan sebagai gadis yang baru berusia 19 tahun..Woww.!!

   
pernikahan beza usia yang sangat jauh menjadi sensasi media 

Title : Wanita Ini Berusia 60 Tahun Tetapi Kelihatan Terlalu Muda
Description : Wanita Usia 60 Tahun Tetap Cantik Dan Nikah Dengan Lelaki 28 Tahun. Artis China, Liu Xiao Qing tetap cantik di usianya yang ke-60 tahun...

0 Response to "Wanita Ini Berusia 60 Tahun Tetapi Kelihatan Terlalu Muda"

Catat Ulasan

MY SPONSER NUFFNANG

SPEKMURAH