SemanisKurma.my

Cara Meramas Dan Membelai Wanita


Tips cara meramas dan belai payudara isteri pada malam pertama. Payudara merupakan organ paling sensitif pada tubuh badan wanita dan jika dibelai dengan betul, si isteri akan merasa nikmat yang besar pada malam pertama. Berikut adalah cara dan langkah yang betul untuk membelai payudara isteri anda.
  1. Pertamanya, cium bahagian luar payudaranya. Pastikan bibir anda telah lembap waktu melakukannya.
  2. Cium payudaranya sambil perlahan mengarahkan bibir sehampir mungkin ke puting. Hembuskan nafas anda tepat di atas puting, agar dia dapat merasakan kehangatan nafas anda.
  3. Gunakan hujung lidah untuk mengusap sekeliling areolanya. Berikan perhatian yang sama antara payudara kanan dan kiri.
  4. Geletik putingnya menggunakan hujung lidah anda. Pastikan dia menikmati permainan lidah anda. Jika dia berbunyi atau klimaks tiba-tiba, ini bermaksud dia menyukai ciuman anda.
  5. Ketika anda merasakan putingnya semakin tegang, arahkan dan tusukkan hujung lidah anda ke putingnya, sambil menggerakkan hujung lidah ke atas dan ke bawah putingnya. kemudian, perlahan-perlahan masukkan putingnya ke dalam mulut anda. Hisap sambil memainkannya dengan hujung lidah anda.
  6. Ramas payudara sambil bermain dengan kedua-dua puting. Jangan lupakan untuk menstimulasi bahagian bawah dan di antara dua payudaranya.
  7. Biarkan putingnya basah, ketika anda berpindah ke payudara lain. Sambil anda menghisap puting, lakukan cubitan kecil sambil meraba payudaranya.
  8. Sentiasa dengarkan setiap desahannya atau pergerakkan tubuhnya. Jika dia semakin menikmatinya, maka anda dibolehkan memuaskannya bila-bila masa sahaja.
  9. Elakkan kebiasaan mencium payudara yang sama.
Selamat Mencuba!
Title : Cara Meramas Dan Membelai Wanita
Description : Tips cara meramas dan belai payudara isteri pada malam pertama. Payudara merupakan organ paling sensitif pada tubuh badan wanita dan jika...

0 Response to "Cara Meramas Dan Membelai Wanita"

Catat Ulasan

MY SPONSER NUFFNANG

SPEKMURAH