SemanisKurma.my

Pendedahan Lady Gaga Diperkosa?


Dalam satu temubual terbaru bersama "yang dikendalikan oleh " baru baru ini, Lady Gaga mendedahkan satu peristiwa hitam yang pernah berlaku ke atas dirinya dan ianya telah diabadikan sebagai inspirasi dalam lagu Swine.
"Saya melalui perkara yang sangat teruk sehingga menyebabkan saya tergelak jika mengingatinya sekarang."
"Saya telah menjalani banyak terapi mental dan fizikal untuk memulihkan diri saya dalam jangka masa beberapa tahun," ujar Lady Gaga. 
"Pada telahan saya, ini mungkin perkara biasa bagi orang dewasa. Saya sangat naif sehingga bila umur saya sedikit dewasa, baru saya sedar perkara itu (diperkosa) adalah satu perbuatan yang menjijikan. Dia 20 tahun lebih tua daripada saya ketika itu," tambahnya lagi. 

Lady Gaga bagaimanapun berkata beliau tidak melaporkan kejadian itu kepada sesiapa mahu pun pihak berkuasa ketika itu dan selepas beberapa lama terserempak dengan penerbit muzik yang memperkosa dirinya di sebuah lokasi dan dirinya terus diselubungi ketakutan.
Title : Pendedahan Lady Gaga Diperkosa?
Description : Dalam satu temubual terbaru bersama "yang dikendalikan oleh " baru baru ini, Lady Gaga mendedahkan satu peristiwa hitam yang pe...

0 Response to "Pendedahan Lady Gaga Diperkosa? "

Catat Ulasan

MY SPONSER NUFFNANG

SPEKMURAH