SemanisKurma.my

Tukang Masak, Membunuh Dan Memasak Kekasihnya


Seorang tukang masak mengerat dan memasak kekasihnya sebelum mengambil tindakan drastik membunuh diri dengan mengelar lehernya sendiri.

Pihak polis dipanggil untuk memeriksa apartmen milik Marcus Volke, 28, semalam selepas jiran mengadu terhidu bau busuk seperti daging reput.

Namun mereka terkejut apabila menemui bahagian anggota badan Mayang Prasetyo sedang dimasak di dalam periuk.

Bahagian lain badan Mayang – seorang pondan pelacurrr – ditemui dalam tong sampah.

Sementara itu, satu lagi mayat dipercayai Volke ditemui di dalam tong sampah besar di lorong di luar bangunan apartmen berkenaan, dipercayai kerana membunuh diri.




Menurut polis, Volke melarikan diri melalui pintu kaca di balkoni apartment itu selepas polis mengetuk pintu kediamannya sebelum menyorok di lorong berkenaan dan mengelar lehernya.

Pasangan itu baru berpindah ke apartmen mewah di Teneriffe beberapa bulan lalu. Menurut jiran, mereka kerap bertengkar sehingga seminggu lalu.

Volke dan Mayang berkenalan ketika kedua-duanya bekerja sebagai tukang masak di kapal pesiaran antarabangsa. Ibu Volke, Dorothy berkata, anaknya itu baru pulang ke Australia.

“Dia nampak gembira dan sudah membuat perancangan untuk menyambut Krismas bersama kami. Semuanya kelihatan biasa saja,” katanya.

Sementara itu, penduduk bangunan berkenaan Courtney Reichart berkata dia terhidu bau busuk pada Rabu lalu yang semakin hari semakin teruk.

“Malah ketika keluar pada Sabtu lalu, saya terkejut kerana baunya terlampau kuat dan busuk menyebabkan mata berair dan hampir muntah.Baunya seperti ada daging yang dibiarkan di luar sehingga reput. 
“Kasihan mangsa, entah berapa hari mayatnya dalam keadaan begitu dan kami semua tidak terfikir untuk memeriksa, sekadar hati terdetik ada sesuatu tidak kena namun siapa sangka rupanya ini yang berlaku?” katanya, semalam, lapor Hmetro.
Title : Tukang Masak, Membunuh Dan Memasak Kekasihnya
Description : Seorang tukang masak mengerat dan memasak kekasihnya sebelum mengambil tindakan drastik membunuh diri dengan mengelar lehernya sendiri. ...

0 Response to "Tukang Masak, Membunuh Dan Memasak Kekasihnya "

Catat Ulasan

MY SPONSER NUFFNANG

SPEKMURAH