SemanisKurma.my

Ainan Tasneem Terkantoi Berkelakuan Sumbang?


Sukarnya menjadi seorang selebriti lebih-lebih lagi jika anda mempunyai teman lelaki dan sedang belajar di universiti.

Itulah nasib yang menimpa Ainan Tasneem. Hujung minggu lalu, ada pihak mendakwa Ainan Tasneem berkelakuan kurang manis dengan kekasihnya.

Dikatakan Ainan berjalan berpegangan tangan selepas makan di sebuah restoran. Menambahkan lagi rencah, Ainan dan teman lelaki didakwa ‘bermesra-mesraan’ hampir 45 minit di dalam sebuah kereta Honda Jazz biru sebelum beredar.

Tampil membela dirinya, Ainan Tasneem menyatakan yang dirinya tak sebodoh seperti yang didakwa. Kata Ainan Tasneem:

Saya bukan bodoh sangat untuk berkelakuan seperti didakwa kerana sedar gerak-geri diperhatikan dan dakwaan itu fitnah semata-mata. Saya tidak mengetahui mengenai fitnah ini sehinggalah ada peminat yang bertanyakan hal berkenaan di Instagram kerana masih belum sempat membaca akhbar.  
Terkejut saya apabila membaca artikel berkenaan kerana bukan sahaja dituduh berpegangan tangan tetapi dikatakan ‘bermesra’ pula di dalam kereta. Ia tidak masuk akal.  
Jika benar saya berkelakuan tidak senonoh mengapa pengirim e-mel berkenaan tidak menegur perbuatan saya itu secara berhadapan atau mengambil gambar kami untuk dijadikan bukti sokongan kepada dakwaan tersebut?  
Saya tidak pasti sekiranya ada pihak yang berdendam dengan saya sehingga sanggup mereka cerita seperti itu dan ia satu fitnah.
Hmmm. Macam-macam dunia sekarang ini kan? Benda tak ada pun boleh jadi ada.

Inilah lumrah menjadi seorang selebriti. Diharap Ainan Tasneem bersabar. Tumpukan perhatian pada pelajaran. -ohbulan

Title : Ainan Tasneem Terkantoi Berkelakuan Sumbang?
Description : Sukarnya menjadi seorang selebriti lebih-lebih lagi jika anda mempunyai teman lelaki dan sedang belajar di universiti. Itulah nasib y...

0 Response to "Ainan Tasneem Terkantoi Berkelakuan Sumbang?"

Catat Ulasan

MY SPONSER NUFFNANG

SPEKMURAH